«Prāta vētra» noslēgusi koncertturneju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto /TVNET

Sestdien, 29. augustā «Prāta vētra» ar koncertu Rīgā noslēdza šīs vasaras koncertturneju «7 soļi svaiga gaisa», kuru jau ir noskatījušies 50 000 cilvēku Jelgavā, Ventspilī un Valmierā.

Koncerts Rīgā notika unikālā vietā – New Hanza City teritorijā, Pulkveža Brieža ielā 28a. Grupas menedžere Aija Auškāpa par koncerta vietas izvēli: «Mēs meklējām līdz šim neatklātu un oriģinālu koncerta norises vietu un atradām to pašā Rīgas centrā - ir pietiekama ietilpība, ērta piekļūšana un atsaucīgs īpašnieks.»

Renārs Kaupers novēl visiem izbaudīt koncertu Rīgā un atceras, kā «Četru krastu» koncertturnejā grupas draugs un fotogrāfs Antons Korbeins, kurš bija ieradies uz koncertu Rīgā, prasījis: «Viss šis darbs, ieguldījums un skatuves dizains tikai 6 koncertiem?» «Šoreiz būtu jāatbild - tikai četriem. Taču – prieks cilvēku acīs un labas atsauksmes pēc pirmajiem trim koncertiem liecina, tas viss nešaubīgi ir tā vērts!» Renārs noņem cepuri sava drauga, Kaspara Rogas, menedžmenta un visu cilvēku priekšā, kas ir iesaistīti koncertu tapšanā un piebilst: «Tīri personīgi man ir liels prieks, ka mums ir izdevies izbaudīt šos koncertus. Proti, tu ne tikai satraucies, kā nospēlēsi, ko teiksi starp dziesmām, vai ekrāni darbosies, bet esi noķēris to brīnišķīgo «šeit un tagad» mirkli.» Runājot par tūres noslēgumu, Renārs saka: «Suns ir pārkāpts, bet to asti mēs atstāsim uz nākamo gadu!»

Arī koncertā Rīgā īpašie viesi būs «Carnival Youth» un DJ duets «Gribam būt dīdžejas».

Tiem, kuri 29. augustā nebūs koncertā klātienē, to būs iespēja skatīties tiešraidē mobilajā televīzijā LMT Straume.

Biļetes tirdzniecībā www.eKase.lv un t/c Spice par 25 eiro. Fanu un VIP zonu biļetes ir izpārdotas. Biļešu cena pie ieejas būs 30 eiro.

Aicina uz koncertu doties ar velosipēdu

«Velosipēds un pilsēta var būt lieliski sabiedrotie! Bieži tas uz izvēlēto galamērķi nogādā pat ātrāk par citiem transporta veidiem. Tāpēc uz mūsu koncertu iesaku doties ar velo! Un arī par tā novietošanu nebūs jāuztraucas – tam būs sarūpēta droša stāvvieta,» uzsver Renārs Kaupers.

ERGO velonovietne būs pieejama līdz 1000 velosipēdiem. Tā būs atvērta jau divas stundas pirms koncerta un darbosies visu tā laiku līdz pat pusnaktij.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu