Papē sākas mūzikas, mākslas un dabas festivāls «Satta» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes/«Satta»

Jau šajā nedēļas nogalē Rucavas pagasta Papes dabas parka teritorija pārvērtīsies maģiskā vietā — līdz šim septiņus gadus Lietuvā notikušais elektroniskās mūzikas un mākslas festivāls «Satta» no 14. līdz 17. augustam pirmo reizi norisināsies Latvijā.

«Submotion Orchestra» - live electronica grupa no Lielbritānijas, Kanādas lo-fi projekts «Dirty Beaches» un britu producents «Forest Swords» ir tikai daži no gaidītākajiem mūziķiem, kas līdzās vairāk nekā 70 māksliniekiem no visas pasaules iepriecinās festivāla apmeklētājus ar vienreizējiem priekšnesumiem.

sattafestival.com

Jau zināms, ka liela daļa festivāla apmeklētāju uz pasākuma norises vietu Papē dosies ar automašīnām, tādēļ

organizatori iesaka braucējiem apvienoties un aizpildīt brīvās vietas, kas ir gan dabai draudzīgāk, gan finansiāli izdevīgāk

, gan, protams, jautrāk! Tiem, kuri uz festivālu dosies ar autobusu vai vilcienu, no Liepājas autoostas uz Papi tiks nodrošināts speciāls autobuss, kas kursēs ceturtdienas un piektdienas vakarā. Svētdienas pēcpusdienā autobuss nogādās apmeklētājus atpakaļ Liepājā. Organizatori lūdz festivāla apmeklētājus laicīgi pieteikt vietu autobusā, nosūtot e-pastu uz travel@satta.lt, lai precīzāk paredzētu potenciālo pasažieru skaitu.

Biļetes cena vienā virzienā būs 3 EUR.

Starptautiskā festivāla organizatoru komanda, apzinoties Papes dabas parka nozīmību, nodrošinās, ka teritorija, kura varētu tikt cilvēku skarta, tiks pasargāta no jebkādiem bojājumiem. Tāpat kā pirms, arī festivāla laikā cilvēki tiks aktīvi informēti par vides aizsardzību un tās nozīmīgumu. Telšu celšana, autostāvvieta un kemperu novietne būs atļauta tikai organizatoru piedāvātajā teritorijā. Tāpat visi apmeklētāji tiks laipni aicināti ziedot līdzekļus Papes dabas parka putnu novērošanas torņa atjaunošanai.

Dodoties uz festivālu, jāņem vērā arī Latvijas nepastāvīgie laika apstākļi. Visi festivāla apmeklētāji aicināti parūpēties gan par peldkostīmiem un sauļošanās krēmiem, gan lietusmēteļiem un gumijas zābakiem. Festivāla organizētāji nodrošinājuši vairāku skatuvju atrašanos zem telts jumta, tādēļ mūziku būs iespējams baudīt arī lietus gadījumā.

Festivāla mūzikas programmu četru dienu garumā papildinās dažādas sporta, mākslas un ekoloģijas meistarklases, kas norisināsies gan galvenajā festivāla teritorijā, gan pludmalē. Būs pieejama arī ēdināšanas zona. Lai festivāla laikā nepaliktu bez sakariem, apmeklētāji varēs piekļūt Wi-Fi pieslēgumam, kā arī uzlādēt savus mobilos telefonus, izmantojot līdzi paņemtos lādētājus.

Festivāls norisināsies no 14. līdz 17. augustam Baltijas jūras krastā, Rucavas novadā, Papē. Vairāk informācijas par nokļūšanu uz festivāla norises vietu, aktivitātēm, programmu, kā arī mākslinieku apraksti ir pieejami «Satta» festivāla mājas lapā www.sattafestival.com. Biļetes iepriekšpārdošanā līdz trešdienas pusnaktij ir pieejamas «Biļešu servisa» kasēs www.bilesuserviss.lv. Biļetes varēs iegādāties arī festivāla norises laikā par augstāku cenu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu