Fani un slavenības piemin izcilo aktieri Robinu Viljamsu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Robins Viljamss bija lidotājs, ārsts, džins, auklīte, prezidents, profesors, Pīters Pens un viss cits. Taču viņš bija neatkārtojams,» reaģējot uz aktiera pāragro nāvi, raksta ASV prezidents Baraks Obama. Arī vienkāršie kino cienītāji šodien ar svecītēm, piemiņas lietām un ziediem izrāda cieņu negaidīti mirušajam Viljamsam (skat. foto).

«Viņš ienāca mūsu dzīvē kā citplanētietis, bet galu galā aizskāra ikkatru cilvēka gara daļu. Viņš lika mums smieties. Viņš lika mums raudāt. Viņš dāsni dāvāja neizmērojamu talantu tiem, kam tas visvairāk bija nepieciešams, sākot ar mūsu karavīriem citās zemēs un beidzot ar marginalizētajām grupām mūsu ielās,» raksta Obama

Tikmēr Holivudas smagsvars Stīvens Spīlbergs pieminēja Viljamsu kā «komēdijas ģēniju». «Robins bija negaiss komēdijas ģēnija izskatā, bet mūsu smiekli bija pērkona dārdi, kas viņu uzturēja. Viņš bija mans draugs, un es nespēju noticēt, ka viņa vairs nav,» sacīja režisors.

«Es nespēju noticēt ziņām par Robinu Viljamsu,» tvītoja amerikāņu televīzijas personība Elena Dedženeresa. «Viņš cilvēkiem deva tik daudz. Esmu dziļi satriekta.»

«Es nevarētu būt vēl vairāk satriekts par Robina Viljamsa zaudējumu,» paziņoja komiķis Stīvs Mārtins. «Viņš bija cilvēks, milzīgs talants, aktieris un patiesa dvēsele.»

«Nē! Robin Viljams, tu biji ļoti mīlēts,» tvītoja aktrise Mia Ferova.

«Robins Viljamss padarīja pasauli nedaudz labāku,» uzsver amerikāņu aktieris Stīvs Karels. «Dusi mierā.»

Atgādinām, ka Robins Viljamss pirmdien atrasts miris savās mājās Kalifornijā, un policijai ir aizdomas, ka viņš izdarījis pašnāvību. Marinas apgabala šerifa departaments paziņoja, ka 63 gadus vecais oskarotais komiķis īsi pirms pusdienlaika atrasts miris savās mājās Tibērtonā Kalifornijas ziemeļos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu