Izziņo «Bruņurupuču nindzju» turpinājumu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Kinostudija «Paramount Pictures» paziņojusi par plāniem uzņemt šomēnes iznākušās filmas «Teenage Mutant Ninja Turtles» («Bruņurupuči nindzjas») turpinājumu. Piedzīvojumu komēdija ar aktieriem Meganu Foksu, Vilu Ārnetu un Viljamu Fiktneru galvenajās lomās nāca klajā 8.augustā. Kinolentes līdzšinējie finansiālie panākumi pārliecinājuši «Paramount Pictures» vadību uzņemt otro daļu.

Kinostudijas pārstāvis Adams Gudmens sacīja, ka vairāku skatītāju paaudžu iemīļotā seriāla pārvēršana filmā esot bijis «grūts uzdevums, jo izjutām lielu atbildību sniegt skatītājiem visu to, kāpēc viņiem patīk «Bruņurupuči nindzjas», vienlaikus parādot tos vēl neredzētā veidā».

«Rezultāts bija labāks, nekā biju gaidījis. Skatītāju reakcija uz filmu ir vairāk nekā lieliska, un tāpēc mēs vēl nepacietīgāk gaidām, kad varēsim šo stāstu turpināt,» viņš piebilda.

Pirmajā nedēļas nogalē no biļešu pārdošanas ASV kinoteātros tika nopelnīti nepilni 100 miljoni dolāru (74,7 miljoni eiro).

Sērijas turpinājums iznāks 2016. gada 3. jūnijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu