Aktieris Robins Viljamss izdarījis pašnāvību (22)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Robins Viljamss pirmdien miris 63 gadu vecumā, izdarot pašnāvību depresijas dēļ, paziņoja policija.

Aktieris tika atrasts miris savā mājā Tiburonas pilsētā Kalifornijas štata ziemeļos. Marinas apgabala šerifa departaments paziņoja, ka nāves cēlonis ir «pašnāvība nosmokot».

Viljamsa reklāmaģente Mara Buksbauma paziņoja, ka viņš pēdējā laikā cietis no depresijas.

Viljamss agrāk bija atklāti runājis par savām problēmām ar alkoholismu un narkomāniju.

«Robins Viljamss šorīt aizgāja. Viņš pēdējā laikā cīnījās ar smagu depresiju. Tas ir traģisks un pēkšņs zaudējums. Ģimene lūdz cienīt tās privātumu, kamēr tā sēro šajā ļoti grūtajā laikā,» paziņoja Buksbauma.

Ziedi pie aktiera dzīvesvietas Holivudā
Ziedi pie aktiera dzīvesvietas Holivudā Foto: AP/ScanPix

Viljamsa atraitne Sjūzena Šneidere aicināja miljoniem Viljamsa fanu atcerēties viņu kā ģēniju, kurš mācējis izraisīt smieklus.

Viljamss ir triju bērnu tēvs, kuri visi dzimuši viņa agrākajās laulībās.

Viljamss, kurš piedzima 1951.gadā Čikāgā, vidusskolā darbojās dramatiskajā pulciņā un tika uzņemts prestižā mākslas akadēmijā Ņujorkā. Viņš sāka aktiera karjeru kā komiķis un septiņdesmitajos gados kļuva slavens ar citplanētieša lomu ASV televīzijas šovā «Mork & Mindy».

Robins Viljamss ar meitu Zeldu 2005. gadā
Robins Viljamss ar meitu Zeldu 2005. gadā Foto: REUTERS/ScanPix

Viljamss vēlāk ieguva slavu ar komiskām un nopietnām lomām filmās «Labrīt, Vjetnama», «Mirušo dzejnieku biedrība», «Mūžīgā aukle» un daudzās citās. 1998.gadā viņš saņēma «Oskaru» kā otrā plāna aktieris par terapeita lomu filmā «Labais Vils Hantings».

Viljamsu kā aktiermākslas ģēniju pieminēja ASV prezidents Baraks Obama, kinorežisors Stīvens Spīlbergs un citi kino izklaides nozares pārstāvji.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu