Džons Travolta iekūlies kārtējā seksa skandālā (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktieris Džons Travolta pirms pāris dienām uzzināja, ka viņa bijušais mīļotais vīrietis drīzumā publicēs grāmatu, kurā stāsta par viņu abu attiecībām. Šo attiecību esamību aktieris noliedz.

Pēc publiskā paziņojuma par grāmatas iznākšanu un kārtējā paziņojuma no vīrieša, ka viņš ir bijis seksuālās attiecībās ar aktieri Džonu Travoltu, aktieris nemaz nejutās pazemots.

Džons kopā ar sievu, aktrisi Kelliju Prestoni, apmeklēja «Church of Scientology Celebrity Centre» četrdesmit piekto jubileju un baudīja vakaru.

Aktieris paziņoja, ka vīrieša izteikumi nav patiesi un, iznākot grāmatai, rakstnieks automātiski tiks iesūdzēts tiesā, jo viņam nav nekādu pierādījumu, ka viņš ir bijis seksuālās attiecībās ar Travoltu.

Kā izrādās, grāmatu ir uzrakstījis lidmašīnas pilots Daugs Goterbs, kurš saka, ka bijis kopā ar Travoltu veselus sešus gadus, turklāt aktieris viņu pavedis un pataisījis par geju.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu