Izdevniecība pārtrauc attiecības ar Moriseju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātājs Morisejs (Morrissey) aizgājis no ierakstu kompānijas, kas atteicās finansēt videoklipus dziesmām no rokmūziķa jaunākā albuma. Morisejs, kurš savulaik bija grupas «The Smiths» līderis, pametis «Capitol Records Group» apakšuzņēmumu «Harvest Records», liecina fanu vietnē «True-to-You.net» publicēts paziņojums.

«Trīs nedēļas pēc Moriseja albuma «World Peace Is None Of Your Business» (skat. recenziju) iznākšanas pēc «Capitol Records«/»Harvest» vadītāja Stīva Bārneta lēmuma pārtrauktas attiecības ar Moriseju,» teikts ziņojumā. «Morisejs atkal meklē jaunu ierakstu kompāniju.»

Janvārī Morisejs parakstīja līgumu ar «Harvest Records» par divu albumu izdošanu. Taču pagājušonedēļ 55 gadus vecais dziedātājs publiski sūdzējās, ka kompānijas vadība neesot vēlējusies izveidot jauno dziesmu videoklipus.

«Esmu parādā naudu trim avotiem, kas savus lieliski nostrādātos dziesmas «World Peace Is None Of Your Business» videoklipus publicējuši vietnē «YouTube». Šie video pilnībā atspoguļo dziesmas domu, un es priecājos, ka tie pastāv,» sacīja Morisejs.

«Jā, to vajadzēja izdarīt ierakstu kompānijai. Bet, lūdzu, saprotiet, ka rokmūzikas un pop industrija uztur sabiedrībā mītus, tāpat kā politikas pasaule. Paldies Dievam, ka ir sociālie tīkli!» viņš norāda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu