Kā izrādās, Mūra un Viliss ir bijuši slikti vecāki (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Talula Vilisa, Demijas Mūras un Brūsa Vilisa meita, ir devusies uz klīniku, lai apkarotu savu narkotiku un alkohola atkarību. Uzzinot par meitas aizraušanos ar apreibinošām vielām, aktieris Brūss Viliss sevi un savu bijušo sievu, aktrisi Demiju Mūru ir nosaucis par sliktiem vecākiem.

Kā atklāj pats aktieris, Talulu lietojam kokaīnu jau maija sākumā pieķēra viņu vecākā meita Skauta.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Skauta uzreiz informēja tēvu, bet mazākā māsa prata pārliecināt Brūsu, ka tā ir pirmā reize un citas nesekos, aktieris noticēja meitas solījumiem un nepievērsa vairs uzmanību narkotiku jautājumam.

Šādu uzticību un problēmas neredzēšanu aktieris uzskata par pirmo pazīmi, ka viņš un Demija Mūra ir slikti vecāki un par saviem bērniem interesējas un rūpējas virspusēji.

Vēlāk Talula atkārtoti tika pieķerta lietojam narkotikas, un meitenei nekas neatlika, kā doties uz rehabilitācijas klīniku.

No narkotiku atkarības ir ārstējusies arī pati Demija Mūra, un tāpēc sieviete vaino sevi, ka nepamanīja meitas atkarību un ļāva problēmai attīstīties tik tālu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu