Bruņurupuči nindzjas aptur Galaktikas sargus (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pagājusī nedēļa izrādījusies viena no ienesīgākajām šajā vasarā Ziemeļamerikas kinoteātros. Lielu popularitāti turpina baudīt asa sižeta zinātniskās fantastikas filma «Galaktikas sargi» («Guardians of the Galaxy»), taču pirmajā vietā pārliecinoši startējuši «Bruņurupuči nindzjas» («Teenage Mutant Ninja Turtles»).

«Bruņurupuči nindzjas», kurus demonstrē arī Latvijā, nedēļas griezumā iekasējuši 65 miljonus dolāru.

Filmas anotācija: pilsētai vajadzīgi varoņi. Ņujorku savā varā ir pārņēmuši tumšie spēki - Šredera (Viljams Fičners) un viņa klana dzelžainajā tvērienā ir pilnīgi visi, no policistiem līdz pat politiķiem. Nākotne sola drūmus laikus, taču tad pilsētā negaidīti uzrodas četri varoņi - bruņurupuči nindzjas. Lai glābtu pilsētu un atšķetinātu Šredera velnišķīgo plānu, bruņurupučiem palīgā nāk bezbailīgā žurnāliste Eiprila (Megana Foksa) un viņas kolēģis Verns (Vils Ārnets).

Pagājušās nedēļas līderis - «Galaktikas sargi» ar 41 miljonu šonedēļ numur 2.

Foto: publicitātes

3. vietā ar 18 miljoniem jaunums - režisora Stīvena Kveila («Ceļa gals 5») jaunākā filma «Pretī vētrai» («Into The Storm»), kurā galvenās lomās filmējies Ričards Armitažs («Hobits», «Kapteinis Amerika»), Mets Volšs («Teds», «Paspēt laikā» un «Paģiras»), Arlēns Eskarpeta («Ceļa gals 5»), Džons Rīps («Harolds un Kumārs: Bēgšana no Gvantanamo») un Londona Elise Mūra («Atriebība sieviešu gaumē»).

«Pretī vētrai» notikumi tiek tverti ar profesionālu vētru ķērāju, piedzīvojumu meklētāju un drošsirdīgu pilsētas iedzīvotāju acīm. Filmas darbība skatītāju ieved pašā viesuļvirpuļu epicentrā. Filmas notikumi risinās ASV pilsētā Silvertonā, kura piedzīvo vēl neredzēti nežēlīgu viesuļvētru un šajā dabas katastrofā tiek gandrīz pilnībā nopostīta. Lielākā daļa pilsētas iedzīvotāju meklē pajumti, kamēr citi dodas pretim vētrai, lai uzņemtu vienreizējus kadrus.

Filmēšana risinājās Mičiganas štatā ASV, bet lentes ražošanas izmaksas pārsniedza 50 miljonus ASV dolāru.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu