Interesenti varēs ielūkoties Liepājas teātra aizkulisēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia.org

Šodien Liepājas teātris rīkos Atvērtā teātra dienu, dodot iespēju visiem interesentiem ielūkoties teātra aizkulisēs, aģentūru LETA informēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Teātris būs atvērts no plkst.11 līdz 15, bet plkst.18 teātra apmeklētāji varēs noskatīties Armanda Zvirbuļa iestudēto komēdiju «Boeing, Boeing».

«Atvērtā teātra diena tiek organizēta tāpēc, ka sezonas laikā teātra apmeklētāji ļoti interesējas par to, kā notiek darbs arī citviet teātrī, ne tikai uz skatuves. Piedāvāsim interesentiem ieskatīties teātra aizkulisēs un to cilvēku ikdienā, kurus uz skatuves nav iespējams sastapt,» informēja teātra mārketinga direktore Jevgenija Skoraja.

Atvērtā teātra diena Liepājas teātrī notiks jau otro gadu. «Tā kā pagājušajā gadā Atvērtajā teātra dienā bija ļoti liela cilvēku atsaucība - to apmeklēja ap 1000 interesentu -, vēlamies turpināt iesākto tradīciju un atvērt teātra durvis ikvienam,» piebilda Skoraja.

Mazākie apmeklētāji tiks aicināti piedalīties radošajās darbnīcās. Tajās varēs veidot scenogrāfiju savam sapņu iestudējumam, gatavot maskas un Pelnrušķītes kroņus, zīmēt un krāsot.

Tiks piedāvātas ekskursijas pa teātri gida pavadībā - gida lomā iejutīsies arī teātra direktors Herberts Laukšteins. Katru stundu no plkst.11 līdz 14 notiks ekskursijas latviešu valodā, bet plkst.12 teātris piedāvās stāstījumu arī angļu valodā un plkst.14 - krievu valodā.

Apmeklētāji varēs arī tuvāk aplūkot repertuārā esošo un agrāk iestudēto izrāžu kostīmus izstādē, savukārt Šampanieša zāles fotostūrītī no plkst.13 līdz 15 varēs nofotografēties ar teātra rekvizītiem. Darbosies arī teātra kafejnīca.

Plkst.18 varēs noskatīties izrādi «Boeing, Boeing». Starpbrīdī skatītāji varēs tikties ar izrādes varoņiem - aktieriem Mārtiņu Kalitu, Kasparu Kārkliņu, Anitu Kvālu, Everitu Pjatu, Lauru Jerumu un Signi Ruicēnu - un saņemt no viņiem autogrāfus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu