Bugatti pamazām sāk atklāt Veyron pēcteci

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bugatti

Tā kā visi 450 Veyron ir pārdoti, ir laiks domāt par pēctecības nodrošināšanu Bugatti modeļu klāstā. Patiesībā jau šis Volkswagen grupas uzņēmums par Veyron pēcteci domā jau sen un izstrāde rit pilnā sparā. Brīvā dabā pat ir manīti pamatīgi maskēti Veyron pēcteča prototipi.

Līdz šim Bugatti par gaidāmo auto cītīgi klusēja, un vienīgā informācija, kas apgrozās publiskajā telpā, ir minējums, ka automobili sauks Chiron (šis apgalvojums vēl nav oficiāli apstiprināts), kā arī neoficiāls apgalvojums par 1500 zirgspēkus spēcīgas hibrīdiekārtas izmantošanu līdzšinējā 8 litru W16 turbo motora vietā. Pastāv uzskats, ka Bugatti inženieri lūko sasniegt jaunu ielas auto ātruma rekordu un provizoriskais mērķis varētu būt vismaz 270 jūdzes jeb 434,5 km/h, ja ne vairāk. Šobrīd, kā zināms, ātruma rekords ir 431 km/h, un to uzstādīja 1200 ZS spēcīgais Veyron Super Sports.

Lai vai kā, jauna auto izstrāde turpinās un aizvien tuvāk nāk brīdis, kad noslēpumainības plīvurs kritīs un benzīngalvu sabiedrība līdz ar potenciālajiem Chiron pircējiem jauno hipermašīnu ieraudzīs pilnā augumā. Faktiski Bugatti mārketinga speciālisti jau tagad rosās, izlaižot intriģējošu, bet neko nepasakošu video par bezgalīgo tiekšanos pēc ātruma. Vienlaikus kompānija atklājusi, ka Bugatti ar virtuālu ūbermašīnu Vision GT debitēs Sony Playstation videospēlē Gran Turismo. Pāris šā izstrādājuma digitālo virsbūves detaļu jau tagad skatāmas tīmeklī.

Gaidāms, ka Bugatti Chiron (ja vien tāds būs šā auto galīgais nosaukums) tiks prezentēts nākamgad, lai pārdošanu sāktu 2017.gadā.

Bugatti Vision GT
Bugatti Vision GT Foto: Bugatti
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu