Slavenības kopā ar Elitu Patmalnieci izveido laša un garneļu sievieti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Ceturtdienas vakarā Jūrmalā notika restorāna «Gan bei» atklāšana, kas tika apvienota ar mākslinieces Elitas Patmalnieces gleznu izstādi.

Ceturtdienas vakarā Jūrmalā Dailes teātra aktieris Aldis Siliņš kopā ar viesiem un mākslinieci Elitu Patmalnieci uz pāris stundām apturēja laiku vasarā, Austrumu ēdienu restorānā «Gan bei».

Viesiem bija iespēja baudīt dažādas uzkodas un, vērojot Elitas Patmalnieces gleznas, dzert vīnu un apspriest bildēs redzēto.

Lai vakaru padarītu īpašāku, Kaspars Bindemanis spēlēja lieliskus muzikālos ritmus, kuri vakaram piešķīra miera pilnu, apgarotu noskaņu un vēlmi vēl mirkli aizkavēties un atpūsties.

Lai viesi negarlaikotos, tiem bija iespēja arī pēc īpašas skices ar ēdienu veidot laša un garneļu sievieti, kuru pēc tam bija iespējams arī apēst.

Mākslinieciskajā procesā iesaistījās visi, jo vēlējās būt daļa no vakara galvenā ēdiena.

Savukārt sporta deju kluba Mario dejotāji Artūrs Rudzītis un Estere Stirāne viesus priecēja ar cha-cha-cha, rumbu un džaivu, izraisot skaļus aplausus. Mirkli vēlāk viņi jau kā žūrija vērtēja viesu dejotprasmi. Vieni no uzvarētājiem bija Kaspars Kambala ar partneri.

Restorāna atklāšanas pasākumā piedalījās arī modele, skaistuma konkursu dalībniece Diāna Kubasova, kura svinēja savu dzimšanas dienu. Pasākuma apmeklētāji, kā jau pienākas dzimšanas dienā, cēla sievieti gaisā.

Viesu vidū bija: Olga Rajecka, Diāna un Simona Kubasovas, Kaspars Kambala, Mārtiņš Jātnieks, Kiviču pāris, Matīss Karro, Marta Kalēja, Ulla Koziola, Svetlana Leva, Kristīne Lindenblate un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu