Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks Dobelē likvidēts ap pusdienlaiku (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks Dobelē, kas pagājušajā naktī izcēlās neapdzīvotā divstāvu ēkā, kura dega 1200 kvadrātmetru platībā, likvidēts šodien ap pusdienlaiku.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Dobeles daļas komandieris Ivars Skačkauskis informēja, ka ugunsgrēks pilnībā likvidēts šodien, aptuveni plkst.11.40. Tā dzēšanā pavisam bija iesaistītas piecas ugunsdzēsēju vienības.

Kā ziņots, vakar plkst.21.56 VUGD saņemta informācija, ka lielā platībā deg neapdzīvota ēka Dobelē, Bērzes ielā. Ņemot vērā ugunsgrēka platību, izsludināts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks.

Liesmas bija izdevies lokalizēt plkst.0.25, bet pilnībā likvidēts ugunsgrēks nebija līdz pat šim rītam, un ap plkst.9 vēl turpinājās ugunsgrēka dzēšanas darbi, uzlaužot un apdzēšot atsevišķas ēkas konstrukcijas daļas, pārliecinoties, vai nenotiek gruzdēšana, iepriekš informēja Skačkauskis.

Degusī ēka atrodas Dobeles pilsētas nomalē.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu