CHVRCHES: mēs pārdotu vairāk albumu, ja prezentētu sevi kā solo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Skotu popgrupa «CHVRCHES» (izrunā kā «churches») intervijā «Guardian» izteikusi pieņēmumu, ka grupa būtu bijusi komerciāli veiksmīgāka, ja tās vīriešu kārtas mūziķi tiktu «nolikti otrajā plānā».

Viņi uzskata, ja tas būtu dziedātājas Lorenas Meiberijas (Lauren Mayberry) soloprojekts, kuras kristāldzidrais soprāns ir grupas vizītkarte, tad tiktu pārdoti vairāk mūzikas ierakstu.

Trio «CHVRCHES», kura sastāvā darbojas Meiberija, Aiens Kuks (Iain Cook) un Martins Dohertijs (Martin Doherty), vienmēr uzsvēruši, ka ir grupa, un atteikušies sniegt intervijas atsevišķi.

Dohertijs intervijā atzinis, ka šāda pieeja - prezentēt sevi kā trio - ir samazinājusi grupas debijas albuma «The Bones of What You Believe» (skat. recenziju) komerciālās iespējas, taču ilgtermiņā, viņaprāt, ir pareizs stratēģisks lēmums.

«Mēs būtu pārdevuši par 200 tūkstošiem vairāk ierakstu, ja es un Aiens būtu paslēpti no publikas acīm un Lorena būtu uzlikta uz visiem iespējamiem žurnālu vākiem,»

viņš uzskata.

«Mēs vēlējāmies nostiprināt «CHVRCHES» kā grupas zīmolu, un tikai tad var doties tālāk,» piekrīt pati dziedātāja, kura jaunajā grupas singla video «Leave A Trace» tiešām redzama viena pati. «Mēs esam snieguši pāris intervijas sieviešu žurnāliem, taču mēs pārsvarā runājam par feminismu un sievietes vietu mūzikas industrijā, kas man pašai ir tuvas tēmas.»

«CHVRCHES» jaunais albums «Every Open Eye», kas sekos lieliskajai 2013. gada debijai, klajā nāks 25. septembrī.













KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu