Popmūzikas veterāni «Duran Duran» publisko jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu popmūzikas veterāni «Duran Duran», kas astoņdesmitajos gados radīja dārgus un futūristiskus videoklipus, ar savu «vēso» imidžu lauza daudzu meiteņu sirdis, turklāt paši labi muzicēja un komponēja, 11. septembrī laidīs klajā jaunu skaņuplati «Paper Gods». Nule klajā laists jauns skaņdarbs «What Are The Chances», kas tiks iekļauts gaidāmajā albumā.

«What Are The Chances» ir otrais singls, blakus dziesmai «Pressure Off», kas ilustrē jaunā albuma skanējumu. Ierakstā vīri sadarbojušies ar tādiem producentiem kā ģitāras lielmeistars Nails Rodžerss (Nile Rodgers), eklektiskā R&B zvaigzne Džanele Monē (Janelle Monáe), Mr Hudson, bijušais «Red Hot Chili Peppers» ģitārists Džons Frušante (John Frusciante), kanādiešu dziedātāja un dejotāja Kaiza (Kiesza), producents un solomākslinieks Marks Ronsons (Mark Ronson), kas producēja 2010. gada plati «All You Need Is Now» u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu