67 gadus vecā aktrise Sūzena Sarandona nodarbojas ar boksu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Sūzena Sarandona sākusi nodarboties ar boksu, lai saglabātu savu slaido figūru, vēstī slavenību ziņu portāls «People.com».

67 gadus vecā aktrise, kura drīz kļūs par vecmāmiņu, kad viņas meita Eva Amuri Martino laidīs pasaulē mazuli, pastāstīja, ka viņa, rūpējoties par savu slaidumu, cītīgi apmeklē boksa nodarbības.

Filmas «The Calling» zvaigzne sacīja «People.com», ka viņa saņēmusi boksa treniņus kā dāvanu, bet pēc tam turpinājusi, jo tie viņai iepatikušies.

Sarandona arī atklāja citus sava jauneklīgā izskata noslēpumus.

«Ja vēlaties skaisti novecot, nedrīkst smēķēt, varbūt arī vajag daudz smieties, kā arī pietiekami daudz vingrot, veselīgi ēst un neuzturēties saulē - tie ir galvenie nosacījumi,» viņa norādīja.

Vēl aktrise piebilda, ka vēlas kļūt par jautru vecmāmiņu, kas daudz laika pavada ar saviem mazbērniem. Viņa gan piebilda, ka vēl nav iemācījusies adīt, bet ir gatava rūpēties par mazbērniem, cik vien nepieciešams.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu