Šovakar «Re Re Rīga!» festivālā «Magmanus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 7. augustā, plkst. 19:30 Kongresu nama Lielajā zālē uzstāsies asimetriskais franču-norvēģu duets «Magmanus».

«Magmanus» aizsākās 2009. gadā. Manū Taigera un Magnusa Bjora apvienošanās ir teju vai anekdotiska sagadīšanās. Dažus gadus pēc skolas beigšanas, vienu dienu viņi nejauši satikās, trenējoties vienā zālē. Sekoja spontāns lēmums veidot kopīgu izrādi «MagManus Show», ar kuru uz festivālu ReReRiga! bija aicināti pērn. Sadarbība ar publiku, spēlēšanās gars un improvizācija ir dueta atslēga.

Viņu vīzija ir izplatīt prieku un iedvesmot publiku sekot saviem sapņiem. Mākslinieki ir pārliecināti, ka iespaidīgas cirka prasmes, humors un aktīva publikas iesaistīšana izrādē ir lieliski ieroči šā mērķa sasniegšanai. Šī pieeja ir savaldzinājusi publiku, un šogad Rīgā duets piedāvās savu jauno izrādi «Attached».

«Attached» ir izrāde par pieķeršanos un attālināšanos, par nekontrolējamo domino efektu cilvēku dzīvē – kā cilvēka rīcība var izkrāsot kāda cita dzīvi. Abi mākslinieki ir neatraujami saistīti – kad viens krīt, otrs lido. Viņu atsevišķās darbības rada vienotu ritmu, un skatītāji kopīgi ietekmē to, kas notiek tālāk. Izrāde vieno publiku aizkustinošā, smieklīgā un pārsteidzošā pieredzē. Šī ir izrāde, kura neatstāj vienaldzīgus.

Papildu informācija par mākslinieku šeit:

www.magmanus.com

Detalizēta festivāla programma šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu