60. gados populārās dziedātājas Sillas Blekas albums iekaro UkTop40

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

1. augustā mūžībā 72 gadu vecumā aizgāja sešdesmitajos gados ļoti populārā britu dziedātāja, aktrise un TV personība Silla Bleka (Priscilla Maria Veronica White), viņas «Very Best Of» (Rhino/Warner Music) dziesmu izlase šonedēļ uzkāpusi pieprasītāko Lielbritānijas albumu topa 1. vietā.

Blekas izlase pirmo reizi topā debitēja 2013. gadā, taču pēc nāves un piektdien notikušajām bērēm ieraksts pēc 75 nedēļu prombūtnes atgriezies Top40. Pagājušonedēļ 8. vietā, bet šonedēļ - 1. vietā.

Dziesminieka Džeimsa Beja (James Bay) albums «Chaos and the Calm» (Republic/Universal) tikmēr pakāpies no 7. uz 2.

Top3 noslēdz velsiešu rokeri «Bullet For My Valentine» ar «Venom» (RCA/Sony).

Tikmēr singlu topā jaunā popmūzikas sensācija Džese Glina (Jess Glynne) atkārtojusi Šerilas Koulas (Cheryl Cole) rekordu. Singls «Don’t Be So Hard On Yourself» (Atlantic/Warner Music) ir jau piektais Glinas numur 1.

Pirms tam Glina iekaroja topu 2014. gadā ar «Clean Bandit» dziesmu «Rather Be» un «Route 94» singlu «My Love», kā arī šogad ar pašas solo singliem - «Hold My Hand» un «Not Letting Go».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu