Aktrise Megana Foksa neuztraucas par savu seksa simbola statusu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dažas no Holivudas aktrisēm uztraucas par to, ka viņām dots seksa simbola statuss, tomēr ir viena aktrise, kura par šādu statusu jūtas brīvi. Lielākajai daļai šķiet, ka starojošā Megana Foksa izstaro seksapīlu, un ne jau velti viņa ir vairāku vīriešu mīļākā aktrise.

Lai arī Holivudā ir aktrises, kuras par seksa simbola statusu nav pārāk priecīgas, Megana atklāj, ka viņai nav nekas pretī.

Foto: AP/Scanpix

«Visu mūžu tā ir bijusi daļa no tā, ko es daru, no manas karjeras,» paskaidro Foksa, «es neuzskatu, ka man būtu par šādu statusu jājūtas slikti vai jāpārdzīvo.»

Cilvēki vairākkārt Meganai ir teikuši, ka nespēj uztvert viņu nopietni viņas izstarotā seksapīla dēļ, tomēr aktrise nedomā, ka tā ir viņas vaina.

Foto: AP/Scanpix

«Neuzskatu, ka mani nevar uztvert nopietni tikai tāpēc, ka nēsāju, piemēram, īsu krekliņu. Ja nu šādā izskatā kāds tomēr nevar mani uztvert nopietni, tad tā vairs nav mana problēma!» paziņo Foksa.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu