Hokeja eksperts: Nevar izslēgt, ka Kīnens varētu kļūt par Krievijas izlases galveno treneri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Magņitogorskas «Metallurg» speciālista, kanādieša Maika Kīnena kļūšana par Krievijas izlases valstsvienības treneri nav nereāla, uzskata hokeja eksperts Sergejs Gimajevs.

«Kīnens vēlas Krievijas pilsonību? Maiks ir pozitīvs cilvēks un varens treneris. Ja visi Krievijas iedzīvotāji izturētos pret savu dzimteni kā Kīnens, nemeklējot negatīvismu, mēs dzīvotu daudz labāk,» «Championat.com» citēts Gimajevs.

2013./2014. gada sezonā 65 gadus vecā Kīnena vadībā «Metallurg» kļuva par Gagarina kausa čempioniem.

«Maiks mums šobrīd parāda, kā ir jāmīl Krievija. Kanādietis! Tomēr šādi izturas pret mūsu valsti. Viņš rāda piemēru. Vai Maiks varētu kļūt par izlases vecāko speciālistu? Šādu iespēju noteikti nevajadzētu izslēgt,» atzina hokeja eksperts.

Šobrīd pie Krievijas valstsvienības grožiem atrodas bijušais Latvijas izlases hokejists Oļegs Znaroks. 2014.gadā viņa vadībā Krievija kļuva par pasaules čempioniem, bet šogad izcīnīja sudraba godalgas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu