Tērvetes dabas parkā norisināsies Brīnumu un pārsteigumu diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

22. augustā Tērvetes dabas parkā, ko apsaimnieko AS «Latvijas valsts meži», norisināsies Brīnumu un pārsteigumu diena. Šajā dienā parka apmeklētājus gaida jauka tikšanās ar kādu brīnumdari, kas sola uzburt cirka cienīgus trikus.

Kopā ar parka apmeklētājiem trikus vēros arī pats Lācis, kas mežā pārzina ikvienu – pat mazāko taciņu, un būs triku meistara pavadonis pa parku.

Cirka meistara priekšnesumus būs iespēja redzēt:

Pl. 12.00 Rūķu sētā (Rūķu mežā)

Pl. 13.00 Raganas silā (Pasaku mežā)

Pl. 14.00 Atrakciju laukuma Brīvdabas estrādē

Pēc pārsteidzoši brīnumainā žongliera priekšnesuma uz Brīvdabas estrādes ar jauku un mīļu izrādi uzstāsies amatierteātris «Stella», lai lielus un mazus parka apmeklētājus priecētu ar teatrālu izrādi «Kad zāle bija divreiz». Izrāde ir neparastu draugu ceļojums no pieliekamā plašajā pasaulē, lai pārbaudītu draudzību, iegūtu jaunus draugus, prastu būt drosmīgi un piepildītu sapņus. Izrāde maziem un lieliem bērniem pēc Anitas Karlisones grāmatas "Kad zāle bija divreiz» motīviem.

Ieeja pasākumā ar Tērvetes dabas parka ieejas biļetēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu