Maikls Daglass atklājis, kāpēc labprāt tēlo neliešus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Daudziem atmiņā vairākas lieliskas Maikla Daglasa lomas. Divkārtējais balvas «Oskars» ieguvējs atstāj jauku iespaidu arī tad, ja tēlo varoni ar nelāgu raksturu. Viņš apbūra skatītājus visā pasaulē ar egocentriķa tēlu filmā «Volstrīta» un tās turpinājumā «Volstrīta: Nauda nekad neguļ». Šoreiz Maiklam Daglasam jātēlo parupjš vīrietis seniora vecumā filmā «Te nu viņa ir» («And so it goes«). Izrādās, aktierim ļoti patīk tādi varoņi.

Jaunajā komēdijā M. Daglass tēlo pavecu nekustamā īpašuma aģentu Orenu. Saudzīgi izsakoties, Orens ir kā dadzis acī, neviens viņu necieš. Jautāts, kas aktieri pamudina uzņemties tādas lomas, M.Daglass atbild:

«Gluži vienkārši man patīk šādi mērgļi.

Savas karjeras laikā lielākoties tos arī esmu tēlojis. Ja piepeši uzradās tāda loma, es vienmēr biju gatavs. Tāds tips kā Orens aktierim ir īsta dāvana. Cilvēkiem ļoti patīk vērot tamlīdzīgus neliešus, jo īpaši tad, ja viņiem nākas pārvarēt savu dabu un mainīties. Ja filmas beigās skatītājiem varonis ir iepaticies, es esmu labi pastrādājis. Saņēmis tādu lomu, es vienmēr ar prieku pieņemu izaicinājumu,» teicis 69 gadus vecais aktieris.

Filmā «Te nu viņa ir» Orens sastop Leu (Daiena Kītone) – burvīgu bāra dziedātāju brieduma gados. Kad dēls Orenam uztic mazmeitu, viņam jālūdz palīdzība tieši šai kaimiņienei. Starp parupjo atraitni un sievieti ar raksturu sākas romantiskas attiecības. M.Daglasa partnere pirmoreiz ir balvas «Oskars» laureāte D.Kītone.

Komēdija «Te nu viņa ir» Latvijas kinoteātros tiek demonstrēta no 1. augusta.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu