«Vanilla Ice» nav sajūsmā par jauno «Ninja Turtles» repu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Deviņdesmitajos gados populārais baltais reperis «Vanilla Ice» (Robert Matthew Van Winkle), kurš atbildīgs par 1991. gada komiksu filmas «Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze» titulrepa dziesmu «Go, ninja, go!» (skat. video), nav īpaši lielā sajūsmā par jaunās «Teenage Mutant Ninja Turtles» («Bruņurupuči nindzjas») filmas tituldziesmu. «Tā izklausās samākslota,» uzskata 46 gadus vecais reperis.

Jauno tituldziesmu «Shell Shocked» (skat. video) no jaunās Bruņurupuču filmas ieskaņojuši aktuālie hiphopa mākslinieki Vizs Kalifa (Wiz Khalifa), Juicy J un Ty Dolla $ign.

Intervijā žurnālam «GQ» Vanilla izteicies, ka dziesma viņu nav pārliecinājusi. «Visu cieņu māksliniekiem, taču dziesma uz mani neiedarbojās,» viņš saka. «Tā izklausās samākslota. Ar to es domāju, ka tā izklausās tā, it kā to būtu salipinājuši kopā kāds bariņš producentu, kas mīt korporatīvajā mūzikas biznesa pasaulē. Dziesma īsti nesaskan ar bruņurupuču nindzju leģendu.»

Savukārt reperis Vizs Kalifa pirms tam izteicies, ka ir liels nindzju fans. Viņam uz kājas pat esot ietetovēts bruņurupucis Donatello.

Salīdzini abus video! Kurš, tavuprāt, labāk ataino komiksu varoņu būtību?



Filma par astoņdesmito gadu komiksu varoņiem, kuri turklāt dzīvo Ņujorkā, tiks demonstrēta ASV kinoteātros no 8. augusta.

Atgādinām, ka 2005. gadā «Vanilla Ice» Eiropas tūres «Vanilla Ice Old School Tour» ietvaros uzstājās klubā «Essential».

Pēc komerciāli veiksmīgā debijas albuma deviņdesmito gadu sākumā, kad par superhitu kļuva dziesma «Ice Ice Baby», mākslinieks vairs nespēja sasniegt tik lielus panākumus. Reperis izdeva vēl dažus ierakstus, taču tie neguva kritiķu un klausītāju atzinību. Pēdējos gados Vanilla Ice bija pievērsies new metal mūzikas vilnim un pat no jauna ieskaņoja «Ice Ice Baby» roka versiju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu