Karostas manēžā izrādīs mūziklu «Pūt, vējiņi!»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 22.augustā, Karostas manēžā Liepājā tiks izrādīts Liepājas teātra iestudētais mūzikls «Pūt, vējiņi!», informēja SIA «Lielais dzintars» sabiedrisko attiecību vadītāja Zane Geidmane.

Mūzikls pirmo reizi tiks izrādīts brīvā dabā, un tā būs daļa no mākslas foruma «Atklāj savu dzintaru!» programmas, kas ievada rudenī gaidāmo Liepājas koncertzāles atklāšanu.

Komponista Kārļa Lāča, dzejnieka Jāņa Elsberga un libreta autores Evitas Mamajas veidotais mūzikls radīts pēc Raiņa lugas un latviešu tautasdziesmu motīviem. Izrādes režisors ir Dž. Dž. Džilindžers, bet lomās iejutušies Aija Andrejeva, Edgars Pujāts, Agnese Jēkabsone, Kaspars Kārkliņš, Inese Kučinska, Egons Dombrovskis, Signe Ruicēna, Anda Albuže un Sigita Jevgļevska.

«Ir trīs lietas, kas «Pūt, vējiņi!» padara par maģiju. Tā plūst no Kārļa Lāča mūzikas, kas ir izrādes pamatu pamats, dvēsele. Tā ir Mārtiņa Vilkārša scenogrāfija, ko es atļaušos nosaukt par izrādes intelektu. Un izrādes dzīvā miesa, kurā saplūst dvēsele, prāts, gars - aktieri, pilnīgi visi, līdz pēdējam puisim vai meitai, neatkarīgi no tā, vai viņu tajā brīdī apspīd prožektors vai aizsedz laipa,» tā par šo izrādi recenzijā paudusi teātra zinātniece Edīte Tišheizere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu