Kardašjanu ģimene pārmet Keitlīnai Dženerei ģimenes nomelnošanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krisa Dženere piekrita piedalīties Keitlīnas Dženeres televīzijas šovā, lai izteiktu visu, ko domā par bijušā vīra, kurš veicis dzimuma maiņu, attieksmi pret ģimeni un tās nomelnošanu.

Krisa Dženere kopā ar Keitlīnu Dženeri sēdēja uz dīvāna sievietes viesistabā un izteica visu, kas sakrājies uz viņas sirds pēdējo mēnešu laikā.

Keitlīna saņēma komplimentu, ka prot iedraudzēties un būt jauka persona pret svešiem cilvēkiem, bet tajā pašā laikā viņa sāpina ģimeni, izturoties ļauni, izsakot viedokli, kurš aizskar ģimeni, un Krisa lūdza sievieti apdomāties un nepazaudēt cilvēkus, kuriem viņa patiesi rūp.

Keitlīna uz pārmetumiem atbildējusi, ka tas viss noticis, viņai meklējot sevi pašu, un nekādā veidā neparāda, ka viņa nemīl bērnus vai Krisu.

Tāpat arī Kimas Kardašjanas vīrs Kanje Vests izteicies, ka Keitlīna ieguvusi ilgi kāroto slavu, bet palēnām pazaudē ģimeni.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu