«Kulakova nakts» apmeklētājiem paredzēts īpašs vilciens Ogre-Rīga

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc festivāla «Kulakova nakts», kas 22. augustā notiks Ogres estrādē, pateicoties sadarbībai ar AS «Pasažieru vilciens», tie koncerta apmeklētāji, kuri būs ieradušies bez sava transporta, Rīgā varēs nokļūt ar speciālu vilcienu, kas no Ogres stacijas aties naktī uz 23. augustu; precīzāk – plkst. 2.35. Kā informē grupas «Pērkons» menedžeris un festivāla producents Sandis Mohovikovs, lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību, vilciena vagonos atradīsies speciāli norīkota apsardze.

Savukārt tie «Kulakova nakts» apmeklētāji, kas uz Ogri dosies savās automašīnās, tās varēs novietot speciālā stāvlaukumā (aiz dzelzceļa pārbrauktuves nogriežoties pa kreisi; pilsētā tiks izvietotas arī speciālas norādes). Mašīnu novietošana stāvvietā būs bez maksas.

«Ieeja koncerta norises vietā būs no plkst.20 – stundu pirms koncerta sākuma. Lai izvairītos no drūzmēšanās un rindām, aicinām biļetes uz koncertu iegādāties laikus, lai gan tās būs nopērkamas arī koncerta norises vietā; tāpat arī koncerta apmeklētājus aicinām ierasties laikus, nevis pēdējā brīdī,» aicina festivāla producents.

Viņš arī atklāj, ka koncertā, kurā piedalīsies ne tikai grupa «Pērkons», bet arī daudz citu mākslinieku, tostarp grupa «Instrumenti», paredzēts abu grupu kopīgs priekšnesums, kas soloties būt ļoti jaudīgs. «Protams, koncertā neiztrūks arī «Pērkona» lielākie hīti. Skanēs arī «Gulbis», kura laikā ieplānots vērienīgi pirotehnikas efekti,» pauž S.Mohovikovs.

«Aicinām visus «Pērkona» fanus pulcēties Ogrē, lai izbaudītu daudz labas mūzikas un īstu rokmūzikas koncertu, kas ir lieliska enerģijas apmaiņas iespēja starp mūziķiem un publiku!» uzsver pasākuma «vaininieks» Juris Kulakovs, piebilstot, ka koncertā gaidāmi gan dažādi muzikāli pārsteigumi, gan, protams, visi «Pērkona» populārākie hīti.

«Latvijā «Pērkonam» ir nepārvērtējama nozīme. Būtībā tas ir vietējo rokmūziķu un publikas sociālais atpestītājs. Gari mati, tik dabiska un brīva uzstāšanās maniere un tik agresīvs, nepastarpināts un dumpīgi skaļš rokenrols nemitīgu sprādzienu, dūmu un pirotehnisku brīnumu pavadībā kā nevienam. Un pats galvenais – «Pērkons» ir grupa ar tik konsekventu tekstu (lielākoties Māra Melgalva) izvēli un ar tik nepārprotamu un atklātu jaunības maksimālismu,» saka muzikoloģe un Latvijas Radio 2 programmu vadītāja Daiga Mazvērsīte.

Atgādinām, ka 22.augustā plkst.21 Ogres estrādē norisināsies pirmais festivāls «Kulakova nakts», kas tiek rīkots, pieminot 1985. gada leģendāro grupas «Pērkons» koncertu Ogres estrādē, pēc kura tika izdemolēti divi vilciena Ogre – Rīga vagoni, bet grupas darbība jau nākamajā dienā tika aizliegta uz vairākiem gadiem. Koncertā piedalīsies grupas «Pērkons», «Menuets», «Instrumenti», «Rīgas Modes» u.c., vīru koris «Gaudeamus», Ogres pūtēju orķestris u.c., bet uz rīta pusi vinila diskotēku spēlēs DJ Dambis un Uldis Rudaks (Rīga). ).

Biļetes uz 22.augusta koncertu vēl var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu