Septembrī Londonā notiks «Apple Music» festivāls

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Septembrī gaidāmā «Apple Music» festivāla galvenie izpildītāji būs britu popgrupa «One Direction» un amerikāņu dziedātājs Farels Viljamss, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Pasākums, kurš agrāk bija zināms kā «iTunes» festivāls, notiks «Roundhouse» arēnā Londonā no 19. līdz 28.septembrim. Pagaidām izziņoti vēl tikai trīs citi izpildītāji - elektroniskās mūzikas duets «Disclosure», dziedātājas Florences Velšas grupa «Florence and the Machine» un mūziķis Džeimss Bejs.

Desmit dienas ilgā festivāla nosaukums mainīts, lai reklamētu tehnoloģiju giganta «Apple» jauno mūzikas straumēšanas pakalpojumu.

Biļetes uz festivālu var iegūt «Apple» rīkotās izlozēs. Pasākuma ieraksts bez maksas būs pieejams pakalpojumos «iTunes» un «Apple TV».

Festivāls notiek Londonā kopš 2007. gada. Iepriekšējos gados tajā uzstājušies tādi mūziķi kā «Foo Fighters», Pols Makartnijs, Eds Šīrans, Elija Goldinga, Lēdija Gāga (Lady Gaga) un Eltons Džons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu