Daudziņa: kā cilvēki senāk dzīvoja - ar spalvainām kājām un neglītu padomju laiku apakšveļu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Tautā iemīļotā aktrise Helēna Daudziņa vienmēr sabiedrībā asociējas ar lielu sievišķību un šarmu. Kāpēc viņa nogrieza matus un kas viņai savā izskatā apmierina vai nepatīk, izdevumā «Kas Jauns» intervijā jautā modes mākslinieks Dāvids.

Nenoliedzami viena no Zanes Daudziņas sievišķības rotām bija viņas garie mati, un tomēr viņa vienā dienā tos nogrieza pavisam īsus. Kāpēc? «Tā bija drīzāk ļoti aktīva daudzu gadu ziņkāre paskatīties uz savu dabīgo matu krāsu. Tajā brīdī

mani ļoti interesēja, vai esmu sirma un kas tur vispār apakšā ir.

Galu galā man jau ir 47 gadi,» intervijā vaļsirdīgi stāsta Zane Daudziņa.

Kā tad ar silikona krūtīm, kuras ielika viena no Zanes Daudziņas kolorītākajām varonēm Helēna («Ugunsgrēks»)? Vai nekad nav bijusi doma par tām? «Nē, nekad.

Man patīk viss, kas man ir šajā zonā.

Es varbūt esmu ko citu mēģinājusi dzīvē darīt. Savilkt zobus ciešāk, piemēram. Katram jau savas dīvainības...» stāsta aktrise. «Jaunībā gan bija bērnišķīgs bēdīgums, žēlīgums, man bija sevis žēl. Nevarēju samierināties ar savu izskatu. Deguna forma šķita ne tāda...»

Runājot par sievišķīgajām skaistuma procedūrām un celulītiem, Daudziņa Dāvidam uzdod pretjautājumu: «Kā cilvēki agrāk dzīvoja? Ar visām spalvainajām kājām, ar neglītajām padomju laiku apakšbiksēm. Un vairojās, bija bērni...»

Plašāk interviju lasi izdevumā «Kas Jauns».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu