Foto: Mazs ieskats skaistākajos slavenību atvaļinājumos (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Slavenības ir tādi paši cilvēki, kādi esam mēs. Zvaigznes dodas atvaļinājumos un pavada laiku kopā ar savām ģimenēm un draugiem. Ieskaties skaistākajos slavenību atvaļinājumos.

Foto: Instagram

Dziedātāja Gvena Stefani un viņas vīrs Gavins Rosdeils kopā ar visiem trijiem bērniem atpūšas Šveicē un bauda valsts kultūru, silto laiku un nacionālos ēdienus. Dziedātāja nespēj beigt sajūsmināties par govīm, jo Amerikā daudz tādu nenākas redzēt.

Foto: Instagram

Aktrise Lea Mišela kopā ar savu jauno mīlestību, striptīza dejotāju Metjū Paetzu atpūšas Itālijā. Pāris bauda izbraucienus ar laivām, peldas un daudz laika pavada, vienkārši gulšņājot saulē.

Foto: Instagram

Aktieris Džareds Leto vasaru pavada, koncertējot ar savu grupu «Thirty seconds to Mars». Koncertēšana atstāj gana daudz laika, lai baudītu visas Eiropas skaistākos skatus.

Foto: Instagram

Modele Žizele Bundhena velta laiku ģimenei. Sieviete atpūšas kopā ar vīru un abiem bērniem. Modele spēlējas ar bērniem, peldas kopā ar zirgiem un nododas divvientulībai kopā ar vīru.

Foto: Instagram

Aktrise Sāra Džesika Pārkere brīvdienas pavada, nododoties savai mīļākajai izklaidei, baudot mieru un klusumu pludmalē. Tas ir veids, kā aktrise atslēdzas no realitātes un atgūst sirdsmieru un prāta skaidrību.

Foto: Instagram

Dziedātāja Dženifera Lopesa kopā ar savu labāko draudzeni Leju Remini atrodas Hemptonā, kur bauda bagātajiem un slavenajiem piemērotu dzīvesveidu tieši tādu pašu cilvēku kompānijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu