Bijušais grupas «Rainbow» solists slavē Putinu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Vecums nenāk viens. 64 gadus vecais britu rokgrupas «Rainbow» vokālists Džo Lins Tērners (Joe Lynn Turner), kas ierakstījis arī vienu albumu kopā ar rokgrupu «Deep Purple» (1990. gada «Slaves and Masters»), ieradies Krievijas anektētajā Krimā, kur preses konferencē slavē Vladimira Putina politiku. «Putins vienīgais no visiem politiķiem saka taisnību,» viņš ir pārliecināts, norādot uz nozīmīti ar Putina ģīmetni.

Tērners ir pievienojies tām dažām Rietumu slavenībām (to starpā Žerāram Depardjē), kas publiski pauž atbalstu un aizstāv Krievijas prezidentu.

Viņš plāno pārcelties uz dzīvi Baltkrievijā (tiesa, nav zināms, vai viņš patiešām pieteicies Baltkrievijas pilsonībai), kā arī ieplānojis nopirkt dzīvokli Maskavā.

Protams, Krievijas mediji šo ziņu uzņēmuši ar plaši atplestām rokām, izmanto savā propagandā, saucot Tērneru par roka leģendu.

Tērners ir precējies ar juristi Maju Kozirevu no Minskas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu