«Amazon» vadītājs: Klārksona pārvilināšana bija ļoti, ļoti, ļoti dārga

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV interneta tirdzniecības giganta «Amazon» vadītājs Džefs Bezoss atzinis, ka raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») bijušā vadītāja Džeremija Klārksona pārvilināšana uz uzņēmuma straumēšanas pakalpojumu esot izmaksājusi «ļoti, ļoti, ļoti dārgi».

Klārksons ar saviem kolēģiem Ričardu Hamondu un Džeimsu Meju veidos jaunu raidījumu straumēšanas platformā «Amazon Prime».

Bezoss intervijā laikrakstam «The Sunday Telegraph» sacīja, ka trijotne «ir ļoti vērtīga un labi to apzinās».

«Mums padomā daudzas lietas, kas patiks skatītājiem Lielbritānijā un visā pasaulē. Manuprāt, Klārksona jaunais raidījums būs viens no tiem,» teica Bezoss. «Tagad ir televīzijas zelta laikmets. Vēl pirms pieciem gadiem tas bija rets izņēmums, ja augstākās raudzes aktieris piekrita spēlēt seriālā. Taču tagad tas ir pilnībā mainījies.»

Klārksons, Hamonds un Mejs vadīs jaunu auto raidījumu, kura nosaukums vēl netiek atklāts. Plānots, ka pārraides veidošana sāksies rudenī, bet pirmās sērijas tiks demonstrētas 2016.gadā.

Tikmēr britu raidorganizācija BBC jūnijā paziņoja, ka «Top Gear» vadīšanu pārņemšot radio un televīzijas producents Kriss Evanss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu