Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Jaunais «Grēku pilsētas» rullītis ir ļoti seksīgs un ļoti baiss (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu televīzijas kanāls «ABC» jau atteicies pārraidīt jaunās Frenka Millera komiksu filmas «Grēku pilsēta» turpinājuma reklāmas rullīti. Tas esot pārāk izaicinošs un «kliedzošs». «ABC» ir taisnība! «Grēku pilsēta: Liktenīgā sieviete» («Sin City: A Dame to Kill For») trīs minūšu garais reklāmas video ir piesātināts ar seksu, vardarbību, asinīm un mistiku.

Jau pavasarī Amerikas Kinofilmu asociācija aizliedza izplatīt plakātu, kurā aktrisei Evai Grīnai caur kleitas audumu bija redzama izteikta līnija zem krūts. Toreiz filmas veidotāji piekāpās un sagatavoja «neitrālāku» plakātu.

Jaunā Roberta Rodrigeza un Frenka Millera grafiskā novele, kurā spēlē tādi aktieri kā Džesika Alba, Rejs Liota, Mikijs Rurks, Brūss Viliss, Eva Grīna, Lēdija Gāga, Džozefs Gordons-Levits u.c., uz ekrāniem iznāks 22. augustā (Latvijā nedēļu vēlāk).

Foto: publicitātes
Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu