Ievas Aleksandrovas-Eklones dzīvē vienu no galvenajām lomām ieņem zirgi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

15. un 16. augustā Rīga svinēja dzimšanas dienu, kā jau svētkos pienākas, nedēļas nogalē tika rīkoti daudz dažādu pasākumu, koncerti, izstādes, tas viss, lai izklaidētu pilsētas iedzīvotājus un viesus.

Aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone, kuru plašāka publika iepazina no tēlojuma seriālā «UgunsGrēks», kur viņa atveidoja negatīvo tēlu Ramonu, svētku ietvaros iejutās vadītājas ādā un vadīja pasākumu «Latvijas zirgi senāk un tagad».

Zināms, ka Ievas aizraušanās nav tikai teātris, bet arī zirgi, jāšanas sports, tāpēc nebija nekāds brīnums tieši viņu redzēt šajā pasākumā. Jau agrāk Ievas dzīvē zirgi ieņēma būtisku vietu, bet tagad aktrise neslēpj, ka nu viņas dzīve ir tikai par un ap zirgiem.

Sākoties vasarai, aktrise ir arī stilistiski pamainījusies, tikusi pie jaunas, gaišākas matu krāsas, kā arī ļāvusi matiem paaugties, un nu tie sniedzas gandrīz līdz viduklim.

Pasākumu «Latvijas zirgi senāk un tagad» sieviete vadīja, tērpusies viegla auduma bikškostīmā un salmu platmalē, lai pasargātu galvu no sakaršanas.

Kostīms ļāva aktrisei brīvi darboties ap zirgiem, kā arī pasākuma vadīšanas laikā atstāja elegantu, bet vasarīgu iespaidu.

Pasākumā ikviens varēja nofotografēties ar zirgiem, paglaudīt tos, redzēt bruņiniekus, klausīties par Latvijas zirgiem, kā arī vērot īpašu jauniešu modes skati.

Zirgi izraisīja sajūsmu ne tikai bērnos, bet arī pieaugušajos, kuri nesteidza pamest svētku norises vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu