Januzajs nodrošina Mančestras «United» uzvaru pār «Aston Villa»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pateicoties beļģa Adnana Januzaja vārtu guvumam, Mančestras «United» futbola komanda Anglijas premjerlīgas čempionāta otrās kārtas mačā piektdien ar rezultātu 1:0 (1:0) izbraukumā pieveica Birmingemas «Aston Villa».

Januzajs izcēlās pēc spēlētas pusstundas un šī ir pirmā reize četru gadu laikā, kad Mančestras komanda premjerlīgas sezonu iesākusi ar diviem panākumiem.

«Pērn mums šajā turnīra stadijā bija viens punkts, tagad seši. Tāpēc esmu ļoti priecīgs,» pauda «United» komandas galvenais treneris Luiss van Gāls. «Tomēr vēl priekšā ir garš ceļš un vēl nepieciešams aizvadīt mačus, lai uzņemtu optimālo formu.»

Zīmīgi, ka Januzaja došanās laukumā Ešlija Janga vietā bija Mančestras «United» vienīgā izmaiņa sastāvā salīdzinājumā ar pirmo kārtu.

Šī bija pirmā reize kopš 2003.gada, kad, neskaitot dažādas svētku dienas, premjerlīgas spēle tika aizvadīta piektdienā.

Šīs kārtas centrālā spēle tiks aizvadīta svētdien, kad divu pagājušās sezonas spēcīgāko vienību cīņā Mančestras «City» uzņems čempioni Londonas «Chelsea».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu