Foto: Megana Foksa jau atkal atļaujas valkāt minikleitas (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Atgādinām, ka viena no skaistākajām Holivudas aktrisēm Megana Foksa februārī kļuva par māmiņu savam otrajam dēlam, bet jau ir atguvusi lielisku figūru un atļaujas valkāt pat minikleitas.

Foto: TT NYHETSBYRN

30.jūlijā norisinājās filmas «Teenage mutant ninja turtles» prezentācija, to aktrise Megana Foksa pameklēja minikleitā, izrādot savu lielisko slaido augumu un perfektās kājas, par kurām aktrisi apkaustu vairums sieviešu.

Protams, lai izceltu kājas, ir vajadzīgas arī perfektas kurpes, un Megana priekšroku dod vienam no populārākajiem Holivudas zvaigžņu apavu veidotājiem, zīmolam «Jimmy Choo».

Aktrisei izdevās izveidot veiksmīgu tēlu un prezentēt sevi jaunajā filmas pirmizrādē lieliski. Megana smejoties atzinusi, ka bērni prasa daudz laika un viņa pirms iešanas savest kārtībā seju un matus, vienkārši uzvilkusi pirmo kleitu, kura bijusi tīra.

Foto: TT NYHETSBYRN
Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu