Ceļvedis: Laba Daba, Opera, pilsētas svētki, cirks, dizaina festivāls u.c. (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Heijā, augusts ir klāt! Šajā mēnesī ne vien brangi kāzas svinam, bet arī ballējamies pa āru līdz rītausmai. Ir taču tik siltas naktis! Ne velti šajā nedēļas pasākumu ceļvedī ir tik daudz iespēju baudīt kultūru un mākslu svaigā gaisā... Izbaudam!

PASĀKUMI

Hanzas pilsēta Limbaži svin 791. jubileju

Foto: publicitātes

Bauskas novadā svinēs svētkus «Bauskai 405»

Foto: publicitātes

Ventspils pilsētas svētki

Foto: publicitātes

Turaidas pilij 800

Foto: publicitātes

Balle Strenču novadā

Foto: publicitātes

Kurzemes pērle Kuldīga svinēs svētkus Kalnciema kvartālā

Foto: publicitātes

Rēzeknē sākas pilsētas svētki - «Jūra līdz ceļiem!»

Rēzeknē sākas un līdz 3.augustam turpināsies pilsētas 729.dzimšanas dienas svinības. Rēzeknes pilsētas svētki šodien iesāksies viduslaiku noskaņās Rēzeknes pilskalnā, kur no plkst.18 vēstures rekonstrukciju klubi no Vitebskas un Pleskavas, «Heiligenberg», «Rodenpois» un «Ugunszīme» demonstrēs gan dažādas amatu prasmes, gan viduslaiku cīņas mākslu un aicinās ielūkoties apmetnes sadzīvē. Muzikāli varēs baudīt viduslaiku mūzikas grupas «Obscurus orbis», deju kopas «Dziga» un grupas «ElektroFolk» uzstāšanos. Sestdien, 2.augustā, no plkst.12 pilsētā valdīs jūras noskaņa, ciemos ieradīsies gan Jūras spēku flotes krasta apsardzes patruļkuģa P-09 «Rēzekne» komanda, gan 2.zemessardzes novada un Valsts robežsardzes koledžas komanda, kuru vadībā būs iespēja piedalīties dažādās radošajās darbnīcās - mazākie varēs paši izveidot savu kuģa modeli un iesaistīties dārgumu meklēšanas spēlē, lielie - sacensties enkuru celšanas, roku laušanās vai virves vilkšanas sacensībās. Paredzēts arī zābaku mešanas konkurss un izveicības stafete, kas prasīs gan veiklību, gan arī savstarpējo komandas sadarbību, kas ļoti nozīmīga, arī strādājot uz kuģa.

FESTIVĀLI UN KONCERTI

Festivāls «Laba daba»

Foto: publicitātes

Dalību festivālā apstiprinājušas tādas pašmāju mūziķu apvienības kā «Oroboro», «Gaujarts», «Zari», «Momend», «Oranžās brīvdienas», «Skyforger» ar folkmūzikas programmu, «Striķis», Roberts Gobziņš un «Resnie putni», «Starmetis», «Suņa stunda», «Das Sonntags Legion», «The Black Tea», «Vecpilsētas dziedātāji», «Māsas Dimantas», «Omerta», «Dust Devil Drive», «Marta migla», «Dzelzs vilka jauno Jāņu orķestris», «Stūrī zēvele», «Baložu pilni pagalmi», «Nepieradinātā folka orķestris», «Gas Of Latvia», LU jauno grupu konkursa «Hadrons» uzvarētāji «DJ Krankenwagen», «Frontlines», «Deskalighters», «Alis P», «Amorālā psihoze», «Laika suns», «PND», «Konservētie stringi», «Vipp basbočka», «UMAY», «Bērnības milicija», «Dārdi», Nils Īle un «Afro ambient», Reinis Jaunais un Arturs Veinbergs.

Notiks Rīgas Vēsturiskās mūzikas un dejas festivāls 2014

Foto: publicitātes

Siguldas Opermūzikas svētki

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Astotais starptautiskais ielu teātra festivāls

Foto: publicitātes

KINO

Dizaina filmu festivāls 2014

Foto: publicitātes

Dizaina filmu festivāls 2014 programma

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu