Kirstena Dansta atklāj savas depresijas cēloņus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikāņu aktrise Kirstena Dansta atzinusi, ka sabiedrības neizpildāmās prasības pret aktieriem 2008.gadā esot novedušas viņu rehabilitācijas klīnikā, kur viņa ārstējās no depresijas, vēsta austrāliešu laikraksts «Herald Sun».

«Cilvēkiem ir pilnīgi absurdas prasības pret aktieriem,» sacīja 33 gadus vecā aktrise.

Dansta atklāja, ka viņu līdz depresijai novedusi «atkarība no izdabāšanas visiem». «Tas nav godīgi - no aktiera tiek gaidīta pārliecināta izturēšanās un gana bieza āda, lai izturētu pat ļoti skarbu kritiku, taču tajā pašā laikā darbs pieprasa būt ļoti jūtīgiem un emocionāliem,» uzsvēra aktrise.

2008.gadā Dansta iestājās «Cirque Lodge» rehabilitācijas centrā Jūtas štatā, lai ārstētos no depresijas. Pēc tam aktrise pārvācās uz dzīvi Ņujorkā un Holivudas grāvējus nomainīja pret neatkarīgo kino un televīziju.

Dansta nesen beidza filmēties televīzijas seriāla «Fargo» otrajā sezonā. «Televīzija ir daudz sarežģītāka par kino,» viņa teica. «Kad ieguvu lomu, mana draudzene Lizija Keplena ieteica nodrošināties ar B12 vitamīna krājumiem. Es domāju, ka viņa pārspīlē, taču pēc trim nedēļām nevarēju bez tā iztikt.»

«Tā ir viena no manām labākajām lomām. Scenārijs ir fantastisks. Taču beigās es biju pārgurusi,» norāda Dansta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu