Apprecējusies Latvijas primadonna Olga Rajecka (40)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

31.jūlija pēcpusdienā Igates Svētā Jāņa Kristītāja un Marijas Magdalēnas baznīcā pulcējās aptuveni simts cilvēku, lai otro reizi noraudzītos, kā dziedātāja Olga Rajecka iestūrē laulības ostā. Jaunajam vīram Ivo Bankavam jūlijs ir notikumiem bagāts mēnesis: vīrietis gan kļuvis par tēvu, gan paspējis apprecēties.

Foto: Sejas.lv

Zīmīgi, ka pirms kāzām spīdēja saule, bet, tuvojoties svinīgajam brīdim, sākās īsta lietusvētra, kura beidzās, tiklīdz kāzu ceremonija bija beigusies. Taču abus jaunlaulātos lietus nespēja traucēt un smaidi rotāja viņu sejas.

Viesi trakā vējā un lietū steidzās uz baznīcu, piesedzoties no lietus ar lietussargiem, žaketēm vai pat ziedu pušķiem.

Foto: Aculiecinieka foto

Viesu vidū bija tādas slavenības kā dziedātājs Lauris Reiniks un viņa māsa Rūta Reinika, aktieris Rihards Lepers, dziedātāja Aija Andrejeva, modes māksliniece Elita Patmalniece un aktieris Varis Vētra, radio personība Kaspars Upacieris.

Foto: Aculiecinieka foto

Olga Rajecka uz kāzām neieradās limuzīnā vai senā retro automašīnā, kā parasti pieņemts slavenību kāzās, Olga gluži vienkārši piebrauca baltā, izrotātā busiņā ar tonētiem stikliem un kāpa ārā tikai tad, kad apkārt sastājās vīrieši, kuri turēja primadonnai priekšā lietussargus, lai Olga varētu ieiet baznīcā, neiekļūstot zibspuldžu zibšņos.

Pati ceremonija ilga nepilnu stundu, pēc kuras no mazās, skaistās, siltās Igates baznīcas sāka skanēt dziesma, sekoja aplausi un beigu beigās ārā steidza viesi, kuri dziedāja jaunajam pārim pāris dziesmas.

Vēlāk jaunais pāris un viņu simts viesi devās uz Igates pili, kur ārā notiks svētku svinības, tajās Olga neuzstāsies, bet izmantos savus draugus mūziķus, kuri veltīs viņai dziesmas, radot īstu draudzīgu, pozitīvu atmosfēru.

Foto: Aculiecinieka foto

Toties piektdien. 1. augustā, kāzu turpinājumā pāris dosies uz savu Saulkrastu īpašumu, kurā svinēs kāzu otro dienu.

Rūgts jaunajam pārim!

Foto: Aculiecinieka foto
Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu