«Narciss» iepazīstina ar 2016.gada pavasara-vasaras kolekciju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Norisinājusies modes zīmola NARCISS 2016.gada pavasara-vasaras kolekcijas prezentācija, kas pulcēja modes žurnālistus un blogerus, modes cienītājus, sabiedrībā zināmas personas un NARCISS klientus.

NARCISS jauno kolekciju iepazīstināja ar modes prezentāciju, tādējādi sniedzot viesiem netradicionālu modes kolekcijas apskates pieredzi. Prezentācijas laikā viesiem bija iespēja nesteidzīgi aplūkot jaunās kolekcijas tērpus un pievērst uzmanību izsmalcinātiem tērpu dizaina elementiem - vieglām rišām, pērļu rotājumiem un dzintara diega pavedieniem kašmira adījumos.

NARCISS jaunā kolekcija radīta, iedvesmojoties no neizdibināmām Baltijas jūras dzīlēm. Tērpos dominē audumu raksti un toņi, kas ataino daudzveidīgās jūras dzīļu krāsas un to iemītniekus. Kolekcijas tērpi ir augstvērtīgs meistardarbs no kvalitatīviem dabīgiem audumiem un vienreizējiem, ar roku darinātiem rotājumiem.

Modes zīmola NARCISS dizainere Alise Trautmane: «2016.gada pavasara-vasaras kolekcija ir saglabājusi ierasto NARCISS tērpu sievišķību un eleganci ar drosmīgām detaļām un oriģināliem risinājumiem. Iedvesmojoties no Baltijas jūras dzīlēm, kolekcijas tērpos ir gan pērles, gan rotaļīgas rišas un volāni. Pagājušajā nedēļā, kad viesojāmies Kopenhāgenas modes nedēļā, NARCISS jaunā kolekcija jau guvusi modes profesionāļu atzinumu, un esam saņēmuši pirmos pasūtījumus no iepircējiem.»

NARCISS 2016.gada pavasara-vasaras kolekcija septembrī tiks izrādīta arī modes izstādēs Parīzē un Ņujorkā.

NARCISS 2016.gada pavasara-vasaras kolekcijas prezentācijas atbalstītāji - ALDO, Pam Pam, Nelleulla, MG Agency, Make Up Forever, Martini.

Par NARCISS

Modes zīmols «NARCISS» ir dibināts 2009.gadā, un tā kolekcijas pārdodas multizīmolu veikalos Itālijā, ASV, Šveicē, Kuveitā, Krievijā, Dienvidkorejā un citās valstīs. NARCISS tērpi regulāri tiek iekļauti pasaules modes žurnālos, kā Vogue, Elle, Glamour, InStyle, Grazia, L'Officiel, Stylist, Company, Phoenix. Zīmola dizainere Alise Trautmane šobrīd mācās Ņujorkā, prestižajā Parsons The New School for Design. Latvijā NARCISS tērpus iespējams iegādāties NARCISS veikalā-ateljē Rīgā, Berga bazārā un internetveikalā www.NARCISSfashion.com.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu