Dunga asi kritizē Brazīlijas izlasi un tās līderus (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jaunais Brazīlijas nacionālās futbola komandas treneris Dunga veltījis kritiku valstsvienībai un vairākiem tās spēlētājiem Pasaules kausa (PK) izcīņā. Viņš uzskata par nepieņemamu turnīra laikā krāsot matus.

«Es Pasaules kausa finālturnīra laikā neļautu Neimaram un Dani Alvešam krāsot matus. To viņi varēja darīt pirms vai pēc turnīra,» izdevumā «O Globo» citēts Dunga, kurš savulaik jau vadīja Brazīlijas izlasi, bet par tās galveno treneri atkārtoti kļuva jūlijā. «Pasaules kausa laikā jādomā tikai un vienīgi par futbolu.»

Viņš norādīja uz nepieņemamu uzbrukuma līdera rīcību preses konferencēs. «Neimars preses konferencēs piedalījās cepurē, kurai nav nekāda sakara ar nacionālo komandu. Turklāt pirms pusfināla mača ar Vāciju spēlētāji iznāca laukumā kreklos, uz kuriem bija Neimara atbalstam veltīti vārdi, kas nozīmēja, ka esam pazaudējuši karavīru. Ja mēs piedalāmies kaujā, nevaram liet asaras. Mums jādod spēks tam zaldātam, kurš ieņēmis viņa vietu,» norādīja Dunga.

Dunga valstsvienības galvenā trenera postenī ieņēma Luiša Filipes Skolari vietu.

Īpaši neveiksmīgi Brazīlijas izlasei Pasaules kausa finālturnīrā izvērsās galvenās cīņas. Pusfinālā brazīlieši ar 1:7 cieta sakāvi pret turnīra čempionvienību Vāciju, bet cīņā par trešo vietu 0:3 zaudēja iepriekšējā turnīra finālistei Nīderlandei.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu