Keita Blānšeta «Hobitā» ļoti vēlējusies tēlot rūķi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VALERY HACHE / AFP

Britu aktrise Keita Blānšeta skumstot, ka viņai tā arī neesot izdevies filmā «Hobits»... tēlot rūķi, vēsta «ET Canada».

45 gadus vecā aktrise tēlo lēdiju Galadrielu triloģijās «Gredzenu pavēlnieks» un «Hobits», bet viņai esot žēl, ka aktrisei nav sniegta iespēja pārģērbties par vienu no matainajiem mītiskajiem radījumiem - rūķiem.

«Es tik ļoti gribēju tēlot rūķi. Man tā patīk sejas apmatojums. Tu ieej telpā, kurā ir parūkas. Ak dievs! Bārda!» viņa teikusi.

Kā savukārt izteicies elfa Legolasa lomas atveidotājs Orlando Blūms, viņam esot žēl, ka ikoniskās sāgas uzņemšana tuvojas beigām.

«Tas ir tiešām aizraujošs notikums, man ļoti paveicies, ka es varēšu piedzīvot man tik īpaša ceļojuma beigas,» sacīja aktieris.

Filmas «Hobits» triloģijas pēdējā filma «The Battle of the Five Armies» («Piecu armiju kauja») kinoteātros nonāks 2014.gada 12.decembrī.

Bez Blūma filmā tēlo arī tādi aktieri kā Īans Makelens, Mārtins Frīmens, Benedikts Kamberbečs, seriāla «Lost» («Pazudušie») zvaigzne Evandželina Lilija un Lūks Evanss.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu