«RE RE RĪGA!» uzstāsies lidojošās disko zvaigznes PAKI PAYA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Rīga 2014 – Eiropas kultūras galvaspilsēta» programmā iekļautais festivāls RE RE RĪGA! sadarbībā ar Valonijas - Briseles starptautisko fondu piedāvā atraktīvi izaicinošo Beļģijas akrobātu kolektīva PAKI PAYA izrādi «Shake Shake Shake».

«Shake Shake Shake» ir burleska performance ar gaisa akrobātikas elementiem un ķīniešu stieni. Meklējot ideālo partneri, izskatīgais Tonijs iesaistīs kādu «nabaga brīvprātīgo» trakākajos piedzīvojumos. Gaisa akrobātika vai ķīniešu stienis – ar Toniju viss ir iespējams. Pārsteidzošā un humora pilnā gaisa akrobātikas izrāde ar savu ekstravaganci un disko noskaņām garantē labu garastāvokli uz ilgu laiku.

Spāņu mākslinieki Adrians Maskarelli (Adria Masquarell) un Noemi Diaza (Noemi Diaz) savu trupu nodibināja 2008. gadā, Briselē. Francijas reģionālajā cirka mākslas centrā Lommā (French Regional Centre for Circus Arts, Lomme) abi mākslinieki specializējušies pāru akrobātikā uz gaisa trapeces un apguvuši ķīniešu stieņa akrobātiku (Chinese pole). Vēlāk abi izkopuši savas prasmes pie Briseles Cirka skolas pasniedzēja Jurija Sakalova (Yuri Sakalov).

Viņu priekšnesumu raksturo humors, izaicinājumi un publikas aktīva iesaistīšana.

PAKI PAYA izrāde «Shake Shake Shake» pie Kongresu nama notiks sestdien, 9. augustā, plkst. 15:30 un plkst. 20:30.

Clip Shake shake shake from Cia.PakiPaya on Vimeo.

RE RE RĪGA! ir vērienīgākais starptautiskais ielu mākslas un pasaules mūzikas notikums Baltijā. Pasākumu programmā ir visdažādākās mākslas formas – laikmetīgais cirks, mūzika, deju un ielu teātra priekšnesumi. 2014. gadā RE RE RĪGA! notiks jau otro gadu un ir iekļauts oficiālajā «Rīga 2014 – Eiropas kultūras galvaspilsēta» programmā. Festivāls ilgs no 6. līdz 9. augustam, pulcējot vairāk nekā 60 māksliniekus no 12 valstīm. Sīkāka informācija un festivāla programma - www.rereriga.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu