Iepazīstina ar «Hobita» pēdējās daļas reklāmas rullīti (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunzēlandiešu kinorežisors Pīters Džeksons otrdien iepazīstināja ar «The Hobbit» («Hobits») triloģijas noslēdzošās daļas «The Battle of the Five Armies» («Piecu armiju kauja») reklāmas rullīti.

Pusotru minūti garo treileri Džeksons ievietojis savā «Facebook» vietnē ar piebildi: «Šķiet, kāds no jums vēlējās šo redzēt?»

Iepriekš režisors brīdināja, ka pilna garuma reklāmas rullītis nav gaidāms ātrāk par oktobri, bet pati filma uz kinoekrāniem iznāks decembrī.

Džeksons nomainījis triloģijas noslēdzošās daļas nosaukumu no «There and Back Again» («Turp un atpakaļ») uz «The Battle of the Five Armies» («Piecu armiju kauja»).

Jaunais nosaukums norāda uz karu, kas izcēlies starp gobliniem, elfiem, rūķiem un citām rakstnieka Dž.R.R.Tolkīna daiļradē attēlotām fantastiskām būtnēm.

Pirmās divas triloģijas daļas bijušas ļoti veiksmīgas. Katra no biļešu pārdošanām kinoteātros nopelnījusi aptuveni vienu miljardu ASV dolāru (720 miljonus eiro).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu