Pie Krutoja ekskluzīvās automašīnās ierodas Krievijas sabiedrības krējums (117)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Viena no Krievijas estrādes lielākajām zvaigznēm Igors Krutojs 29.jūlijā svin savu 60. dzimšanas dienu, lielās svinības tiek rīkotas Latvijas Nacionālajā operā, kā nekā skaitlis ir gana iespaidīgs, lai komponists uzskatītu, ka pelnījis greznas un lielas svinības.

Laika apstākļi nelutināja Igoru Krutoju viņa svētku dienā, jo tuvāk nāca vakars, jo vairāk lietusgāzes pieņēmās spēkā.

Uz dzimšanas dienas balli viesiem bija jāsāk ierasties no 18.15, šī bija viena no retajām reizēm, kad sabiedrības krējums punktuāli sāka braukt vai nākt kājām uz pasākumu, nevēloties nokavēt.

Par spīti lietum luksusa automašīnu straumes plūda uz norobežoto Operas teritoriju, kuru apsargāja vairāki uzvalkos tērpti vīri, kuri gan laida automašīnas teritorijās, gan veda viesus pa sarkano paklāju, turot lietussargu virs viesu galvām.

Pats Igors Krutojs kopā ar meitu Aleksandru, mammu Svetlanu un sievu Olgu ieradās pāris minūtes pēc pirmajiem viesiem. Vīrietis galanti pavadīja savas dāmas, padodot roku un uzmanot, vai visām viņa sievietēm virs galvām ir lietussargi.

Automašīnas uz Krutoja dzimšanas dienas svinībām plūda straumēm, nereti pat apturot visu satiksmi uz ielas, dārgo automašīnu šoferiem bija nospļauties, ka tramvaji taurē, vai automašīnas nevar pabraukt, vai cilvēki vēlas tikt pāri ielai, galvenais bija klientu nogādāt pasākumā pēc iespējas ātrāk.

Viesi ieradās ar milzīgiem rožu klēpjiem, tika dāvinātas gleznas, dāmām ejot iekšā ar dāvanu maisiņiem, varēja saskatīt dažādu zīmolu iepakojumus. Nereti lielā ziedu pušķa dēļ viesi ieradās ar divām automašīnām: vienā brauca paši, otrā ziedi un šoferis.

Bija viesi, kuri brauca uzreiz ar četrām automašīnām, vienā automašīnā sēdēja šoferis un uzaicinātā persona, bet atlikušajās trijās miesassargi.

Liela daļa viesu pulcējās uz operas balkona, kur kopā fotografējās, sarunājās, daudz smējās un vēroja lietū stāvošos fotogrāfus.

Populārais dziedātājs Filips Kirkorovs uz balkona pavadīja vairāk nekā stundu, gan fotografējoties, gan sveicinoties ar cilvēkiem, smaids no mūziķa sejas nepazuda ne mirkli, tāpat viņa smiekli bija dzirdami uz ielas.

Par spīti tam, ka apsargi izteicās, ka viesu būs tikai ap trīsdesmit, automašīnas uz operu plūda vairāk nekā stundu, ikreiz atvedot kādu jaunu viesi.

Dzimšanas dienas svinības apmeklēja arī Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš ieradās savas padomnieces Ivetas Strautiņas pavadībā, kā arī Ainārs Šlesers ar sievu Inesi Šleseri.

Jau ziņots, ka vairākas amatpersonas un iedzīvotāji izteikuši neapmierinātību, ka Krievijas estrādes zvaigzne savas svinības rīko Latvijas Nacionālajā operā.

Komentāri (117)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu