Rīgas svētkos darbosies bērnu radošā osta «Citadele»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgas svētku ietvaros šajā nedēļas nogalē banka Citadele aicina apmeklēt radošo izklaides ostu «Citadele», kurā ģimenes ar bērniem varēs piedalīties radošās meistardarbnīcās un aizraujošos eksperimentos kopā ar bērnu zinātnes centru «Z(in)oo».

Apmeklētāji varēs darboties reaktīvo kuģīšu darbnīcā, vējdzirnavu veidošanā vai papīra locīšanas mākslā – origami. Tāpatradošās izklaides ostā «Citadele»būs iespēja izveidot savu sapņu ķērāju un smilšu glezniņu.

«Radošo izklaides ostu «Citadele» veidojam ar domu, lai rosinātu ikviena apmeklētāja atklājēja un radītāja garu,» saka bankas Citadele Privātpersonu apkalpošanas daļas vadītāja Baiba Tētiņa.

Īpaši pārsteigumi gaidāmi sestdien un svētdien plkst. 13.00, kad ar aizraujošu eksperimentu šovu visai ģimenei uzstāsies bērnu zinātnes centrs «Z(in)oo».

Foto: publicitātes

««Z(in)oo» radošajās darbnīcās bērni varēs iemācīties, kā no vienkāršiem materiāliem, pielietojot prātu un izdomu, iespējams izveidot dažādas interesantas lietas. No tetrapakāmmeistarosim reaktīvos kuģīšus, peldināsim tos trasē un noskaidrosim ātrāko. Izveidosim medūzu, bet pēc tam mēģināsim to ievietot pudelē. Savukārt zinātnes šovos mūsu darbinieki, iesaistot bērnus, rādīs interesantus eksperimentus un stāstīs par zinātnieku darbu,» atklājbērnu zinātnes centra «Z(in)oo» projektu vadītājs Emīls Lukjanskis.

Radošā izklaides osta «Citadele» 15. un 16. augustā no plkst. 11:00 līdz 15:00 Rīgas iedzīvotājus un viesus gaidīs Republikas laukumā 2a, Rīgā (pie bankas Citadele galvenās ēkas).

Video skatieties šeit->

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu