Rīgā atvērts jauns, šiks itāļu restorāns

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

12.augusta vakarā Rīgā tika atklāts jauns itāļu restorāns «La Piazza», kurš piedāvās saviem klientiem baudīt izsmalcinātus itāļu ēdienus un tiem piemērotus vīnus.

Interesentu, kuri vēlējās apmeklēt itāļu restorāna «La Piazza» atklāšanu, bija tik daudz, ka visiem nepietika vietas, lai sēdētu saulainajā āra terasē, tāpēc daudzi viesi, bariņos sadalījušies, stāvēja uz ietves, baudīja šampanieti, sarunas un labprāt ēda piedāvātās uzkodas.

Pasākumā īpaši bija padomāts par bērniem; tie varēja gan zīmēt, gan spēlēties ar baloniem, gan pūst burbuļus, kas tiem sagādāja īpašu prieku.

Kamēr bērni darbojās bērnu stūrītī, vecāki varēja baudīt vijolnieku spēlēto mūziku, sauli, uzkodas un sarunas.

Vakaru vadīja šarmantais aktieris Andris Bulis, kurš pastāstīja gan par uzkodām, kuras pārsvarā ir veģetāras, gan arī deva mazu ieskatu nākotnē piedāvātajā restorāna ēdienkartē.

Tāpat viesi tika iepazīstināti ar restorāna atklāšanas vaininiekiem, kurus sagaidīja ar aplausiem.

Vakara apmeklētājiem bija iespēja piedalīties dažādos konkursos un laimēt dāvanu kartes no restorāna, lai vēlāk atgrieztos tajā un baudītu vakariņas.

Pasākumu apmeklēja uzņēmēja Svetlana Leva, dejotājs Rolands Šteinbergs, uzņēmēja Marika Ģederte, televīzijas seja Jeļena Gricuka, radio dīdžejs Natālija Oļesik, fotogrāfs Sergejs Kondrašins un citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu