Anna Hataveja: «Dzīve ir pārāk īsa, lai cilvēks izliktos par to, kas nav»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Anna Hataveja izdevumam «InStyle» pastāstīja, kā sadzīvo ar popularitāti un tās radītajām sekām. Aktrise jau sen sapratusi, ka viss, kas vajadzīgs, - lai slava netraucē būt atklātai pašai pret sevi un būt sev pašai.

Par paparaci: ilgu laiku aktrise domāja, ka viņu medī, un tas lika viņai būt nelaimīgai. Pēdējos gadus Anna strādāja ar sevi, lai mainītu scenāriju sev galvā un iemācītos lietas uztvert citādāk. Zvaigzne piemetina, ka dzīve ir pārāk īsa, lai cilvēks izliktos par to, kas viņš nav, un, ja esi patiess, tad nekādi paparaci tevi neiespaido. Tāpat aktrisi vairs neuztrauc meli, kas parādās dzeltenajā presē, jo viņa ir iemācījusies saprast, ka tas ir veids, kā cilvēki nopelna naudu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Par laimes sajūtu: sieviete nenoliedz, ka ir bijis laiks, kad viņa nav bijusi laimīga, esot viņa pati, reizes, kad viņa nometa «masku» un bija vienkārši Anna, lika aktrisei justies nekomfortabli. Tāpēc viņa centās nepārtraukti tēlot, būt labāka, īpašāka, nekā viņa ir patiesībā. Nu viņa saprot, ka labākais iespējamais, ko viņa spēj parādīt faniem, ir viņa pati.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu