Subaru japāņiem sagatavojis WRX S4 (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Subaru automobiļu ražotājs Fuji Heavy Industries ir sagatavojis jaunu sporta sedanu WRX S4, kurš pašmāju tirgū, Japānā, tiks atklāts augusta beigās.

Informācijas par Subaru WRX S4 pagaidām ir ļoti maz. Japāņi tikai norāda, ka spēkrats sevī iemieso četras vērtības - sportiskumu, drošību, gudru braukšanu un izsmalcinātību («Sports performance», «Safety performance», «Smart driving» un «Sophisticated feel»).

Sportiskumu nodrošinās pastāvīgās pilnpiedziņas sistēmas un bokserdzinēja kombinācija, par drošību gādās nākamās paaudzes EyeSight sistēma, aiz jēdziena gudra braukšana slēpjas ekoloģiskums, savukārt ar vārdu izsmalcinātība ir jāsaprot montāžas kvalitāte un salona apdares izpildījums.

Pagaidām publiskajā telpā ir laists tikai viens jaunā sedana silueta attēls. Iespējams, ka līdz oficiālajai pirmizrādei, kas notiks 25.augustā, potenciālie interesenti tiks «piebaroti» ar vēl kādu intriģējošu bildi.

Var atzīmēt, ka jaunos sedanus WRX un WRX STI Subaru atklāja 2013.gada novembrī un 2014.gada janvārī. Mazāk jaudīgajam WRX modelim ir 2 litru turbodzinējs ar 268 zirgspēkiem, kamēr STI modifikācijai tiek uzstādīts 2,5 litru četru cilindru bokserdzinējs ar 305 ZS un sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu