«Jaunā viļņa» lielākie skandāli un uzdrīkstēšanās (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šis gads konkursam «Jaunais vilnis» bijis īpaši bagāts ar dažādiem skandāliem, politikas iesaistīšanu mūzikā un aizmiršanu, ka mākslinieki uz Jūrmalu dodas uzstāties un baudīt mākslu, nevis runāt par politiku.

Foto: ITAR_TASS

Viss sākās ar ārlietu ministra Edgara Rinkēviča izdoto aizliegumu Latvijā iebraukt plaši pazīstamiem Krievijas dziedātājiem - Oļegam Gazmanovam, Josifam Kobzonam un Valērijai. Aizliegums vairākas dienas bija viens no biežāk uzdotajiem un apspriestākajiem jautājumiem «Jaunajā vilnī».

Foto: TVNET

Tam sekoja motobraucēju pikets pie Dzintaru koncertzāles koncerta pirmajā dienā. Piketā piedalījās aptuveni piecdesmit motobraucēji, kuri vēlējās godināt Ukrainā mirušos ar klusuma brīdi.

Foto: Katerīna Korss

Trešajā koncerta dienā vesela grupiņa jauniešu ieradās koncertā ar T-krekliem, uz kuriem bija redzama dziedātājas Valērijas fotogrāfija, neļaujot nevienam aizmirst viņas trūkumu konkursā.

Foto: Katerīna Korss

Tāpat par vienu lielu uzdrīkstēšanos var nosaukt dueta Potapa un Nastjas staigāšanu ar Ukrainas karogu pirmajā pasākuma dienā, tā visiem parādot, ka jaunieši lepojas ar savu zemi.

Foto: TVNET

Arī populārais dziedātājs Nikolajs Baskovs nespēja palikt malā un ar T-krekla palīdzību protestēja pret Latvijas ārlietu ministra lēmumu valstī neielaist Oļegu Gazmanovu, Josifu Kobzonu un Valēriju.

Foto: TVNET

Konkursa noslēguma dienā bars cilvēku protestēja netālu no koncertzāles, vēlot Ukrainai mieru un lūdzot Krieviju atkāpties un dzīvot mierīgu dzīvi, liekot mierā Ukrainas tautu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu