Lipmans: Beļavskim maksāju 10 tūkstošus eiro mēnesī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans LTV raidījumam «Sporta studija» atklājis, ka bijušajam valstsvienības galvenajam trenerim Aleksandram Beļavskim atalgojumā maksājis 10 tūkstošus eiro mēnesī.

«Viņam maksāja mēnešalgu. Katru mēnesi viņš saņēma 10 tūkstošus eiro, man nav ko slēpt,» sacīja LHF vadītājs. «Piemēram, tas pats Teds Nolans pēdējo sezonu laikā dabūja 13 tūkstošus eiro mēnesī.»

«Manā rīcībā ir informācija, ka Nolans būtu gatavs piekrist kļūt par Latvijas valstsvienības vecāko speciālistu. No vienas puses es šo ideju atbalstu, no otras ne gluži. Mums laiks ir, domāju, mēs dabūsim treneri. Izlase bez speciālista nepaliks.»

LHF vienošanos ar Beļavski nolēma nepagarināt jūnija vidū. Šāds lēmums tika pieņemts, jo nebija izpildīts pirms pasaules čempionāta izvirzītais uzdevums - iekļūt labāko desmitniekā.

Lipmans nenoliedz, ka par valstsvienības treneri varētu kļūt arī šā brīža Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas «Dinamo» vecākais speciālists, soms Kari Heikila.

Latvijas hokeja valstsvienība šogad aizvadīja savu 19. pasaules čempionātu elites divīzijā, septiņās spēlēs tika izcīnītas divas uzvaras pagarinājumā: abas ar 2:1 pār Šveices un Austrijas izlasi.

Latvijas valstsvienība, salīdzinot ar 2014. gadu, IIHF rangā zaudējusi vienu pozīciju, ieņemot desmito vietu. Pēc Prāgas čempionāta mūsu komandu punktu skaita ziņā ir apsteigusi Baltkrievijas izlase, kura pakāpusies uz devīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu